Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Descarregar catàleg - eCommerce B2B:

Escriu les teves dades de contacte i t'enviarem per email el catàleg en PDF

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Una DEMO sense compromís de eCommerce B2B:

Deixa'ns les teves dades de contacte i un dels nostres consultors especialistes es posarà en contacte amb tu per a posar data per a la DEMO.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Per què un eCommerce B2B?

Fent possible l’omnicanalitat del teu negoci
amb l’eCommerce B2B

Ofereix una experiència de compra pensada per a fidelitzar als teus clients

Els teus client seran tractats en el món online com sempre, però de forma més ràpida, amb una major autonomia i disposaran de noves funcionalitats molt útils per a ells.

Agilitzar els teus processos comercials reduint costos de gestió

Aconseguiràs gestionar les comandes dels teus clients de forma immediata, automàticament i sense errors.

Gestiona de forma simple i autònoma la teva plataforma integrada amb el teu ERP

Confia la teva extranet en una plataforma usable i intuïtiva, que a més a més està sincronitzada amb tota la informació i processos del teu negoci. Unifica tots els teus canals de venda i el teu sistema ERP, automatitzant la gestió de les compres, els productes i stocks en temps real.

eCommerce con tecnología Magento

Perquè has de tenir un portal de vendes eCommerce B2B?

Tots poden tenir un eCommerce, però no tots tenen resultats. Deiza que el nostre equip especialista et mostri com garantir l’èxit del teu eCommerce.

Funcionalitats i característiques

Quina finalitat desitges complir amb el teu eCommerce B2B?

Fidelitza clients oferint una plataforma pensant en la gestió de les compres

L’extranet permetrà que els teus clients puguin realitzar compres adaptades a les seves característiques organitzacionals i les seves condicions específiques.

 • Preus i ofertes adaptades per a cada client.
 • Àrea de client personalitzada.
 • Llistat de comandes i WorkFlow d’aprovacions.
 • Mètodes de facturació i enviament omnicanal.
 • Facilitat d’integració amb el teu sistema ERP.

El nostre testimoni


“Passar a ser una empresa omnicanal oferint una plataforma digital perquè els clients puguin gestionar les seves compres de forma més còmoda i eficient suposa un gran valor diferencial”.

Alvaro Perera M., CDO.

Impulsa la gestió comercial agilitzant processos en la gestió de les teves vendes i oferint eines als comercialsz

Automatitza processos amb la integració amb el teu ERP i ofereix eines per a agilitzar el dia a dia. El teu equip comercial disposarà de les següents funcionalitats que permetran impulsar les vendes:

 • El client podrà entrar la seva comanda directament a la plataforma de manera que agilitzaràs la gestió i evitaràs errors.
 • Creació i enviament de pressupostos o propostes a la plataforma.
 • Preus, promocions o recomanacions específiques a cada client.
 • Llistat de sol·licituds i comandes de tots els clients.
 • Anàlisis de cada client per a detectar necessitats i predir futures compres.

El nostre testimoni


“Passar a ser una empresa omnicanal oferint una plataforma digital perquè puguin gestionar les seves compres de forma més còmoda i eficient suposa un gran valor diferencial”.

Alvaro Perera M., CDO.

Omnicanalitat

El futur de la teva empresa està en la capacitat d’adaptar-te als nous canvis

La transformació digital permet oferir una experiència omnicanal perquè el tracte als teus clients sigui independent del canal en el que es troben. Nosaltres t’ajudarem a que puguis aconseguir-ho, i a més a més els ofereixis una experiència excel·lent, convertint-te en una empresa digital:

 • El clients

  Els teus clients agrairan que els coneguis i que els hi facilitis la forma d’interactuar amb tu, gaudint de les mateixes condicions tant en el canal offline com en l’online. Posiciona’t com una empresa digital, oferint un gran valor diferencial en l’experiència dels teus clients.

 • L’equip

  Aconseguiràs un gran avantatge competitiu amb una major agilitat del teu equip comercial i de gestió. A més a més, facilitaràs que puguin comunicar-se amb els clients d’una forma personalitzada, intel·ligent i en varis canals de forma sincronitzada.

El nostre testimoni


“Passar a ser una empresa omnicanal oferint una plataforma digital perquè puguin gestionar les seves compres de forma més còmoda i eficient suposa un gran valor diferencial”.

Alvaro Perera M., CDO.

Ofereix una experiència VIP als clients que requereixin disposar d’un portal de vendes exclusiu i específic

Ens reunim per saber com voleu que sigui l’eCommerce i quins objectius desitgeu complir

Els nostres consultors en projectes eCommerce s’asseuran amb el vostre equip per conèixer com és el vostre negoci, els clients als que us dirigiu i els vostres productes o serveis.

Us ajudarem a definir tots els processos interns que es veuran afectats per la posada en marxa del projecte perquè no deixem res a l’atzar i tot funcioni perfectament.

El nostre equip realitzarà un disseny exclusiu i centrat en l’experiència d’usuari

Elaborarem els Wireframes, la guia d’estils i donarem forma al disseny per complir amb les vostres expectatives en tots els nivells.

El disseny serà completament responsive i estarà pensat en potenciar la usabilitat i experiència d’usuari per a facilitar el procés de compra i augmentar les vendes.

El nostre equip realitzarà tot el desenvolupament per a donar vida al vostre eCommerce

Un cop acceptada la proposta de disseny, l’equip tècnic maquetarà les pàgines que formen l’eCommerce i configurarem el gestor de continguts (CMS) Magento, líder mundial en plataformes d’eCommerce.

Més de 20 anys d’experiència fan que el desenvolupament i la programació no siguin obstacles, sinó una fortalesa que fa possible tot que el que necessita el teu projecte per a triomfar en el teu negoci.

Realitzem la integració amb l’ERP per a disposar de sincronització i automatització

La integració permet la pujada dels productes a la web, agafant automàticament la informació i els atributs dels productes. Així com la informació associada a la venda: stock, transport, dies d’entrega, etc.

D’aquesta manera només heu de realitzar la gestió dels vostres productes en una sola plataforma.

La formació sobre el CMS de Magento permetrà al vostre equip gestionar l’eCommerce de forma autònoma

En la sessió de formació mostrarem com administrar el contingut a través d’una interfície intuïtiva, segura i de fàcil gestió.

El nostre servei de suport et permetrà solucionar qualsevol error o respondre les consultes que ens feu arribar mitjançant una simple trucada o correu electrònic.

Tecnologia

La plataforma líder en eCommerce B2B

Magento és la plataforma de codi obert que utilitzen més de 200.000 empreses en el seu pas al comerç electrònic degut a la seva constant innovació, flexibilitat i garanties d’èxit. La plataforma eCommerce que fa créixer.

 • Magento