Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Descarregar catàleg - App mòbil:

Escriu les teves dades de contacte i t'enviarem per email el catàleg en PDF

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Una DEMO sense compromís de App mòbil:

Deixa'ns les teves dades de contacte i un dels nostres consultors especialistes es posarà en contacte amb tu per a posar data per a la DEMO.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Per què una aplicació mòbil?

Idees que cobren vida al palmell de la mà

El teu negoci en moviment

Porta la marca del teu negoci allà on vagin els teus clients, oferint conveniència, personalització i accés instantani als teus productes o serveis, al palmell de la mà.

Integra-la amb el teu ERP per a sincronitzar les dades en una aplicació segura i exclusiva

Desenvolupem una aplicació mòbil que comparteix la informació amb el teu ERP, amb mòduls, estructura i funcionalitats que requereixis.

Controla i gestiona l’aplicació amb una solució MDM

Garanteix el correcte accés dels usuaris autoritzats i el manteniment massiu en tots els dispositius gràcies al sistema MDM. A més a més et podem oferir el hardware configurat.

Aplicación móvil para solventar problemas de movilidad

Vols saber com pot ajudar-te una aplicació mòbil al teu negoci?

Un dels nostres consultors et mostrarà exemples d’aplicacions que han utilitzat altres empreses en la seva transformació digital.

Funcionalitats i característiques

Els aspectes clau per a l’aplicació mòbil de la teva empresa

Gestiona de forma fácil tu App móvil

Fàcil gestió

Web App responsive adaptativa a cada tipo de dispositivo.

Adaptat a tots els dispositius

Aplicación móvil con sistema de geolocalización

Ús de la geolocalització

Integra la app móvil con tu plataforma ERP

Integració amb ERP

Web App móvil modular y escalable

Modular i escalable

Solventa problemas de movilidad con la App móvil

Mobilitat de l’equip

Metodologia

Un camí cap a l'èxit

CONCEPCIÓ

Durant la fase de concepció, ens submergim en una exhaustiva diagnosi de requeriments per comprendre a fons les teves necessitats i expectatives. Aquest procés ens permet definir una proposta detallada que inclou pressupost, calendari, fites i abast del projecte.

Així, establim una base sòlida per dur a terme una planificació precisa i garantir lèxit en lexecució de cada etapa del projecte.

ELABORACIÓ

Dins la fase d'elaboració, implementem la solució estàndard assegurant una instal·lació sense contratemps. Proporcionem formació completa per garantir una transició sense problemes. Durant aquesta etapa, ens enfoquem en el disseny personalitzat de la solució per adaptar-la a les necessitats específiques. Com a part del nostre compromís, lliurem documentació detallada que inclou material de formació, manuals i anàlisis tècniques per donar suport a l'ús efectiu de la solució per part del teu equip.

CONSTRUCCIÓ

Dins la fase de construcció, ens dediquem al desenvolupament meticulós de solucions personalitzades i duem a terme proves exhaustives per garantir el seu funcionament òptim.

A més, proporcionem formació específica per implementar aquestes millores, assegurant que el teu equip estigui plenament capacitat per aprofitar al màxim les noves funcionalitats.

TRANSICIÓ

A la fase de transició, ens assegurem que el projecte s'iniciï de manera efectiva, gestionant el procés d'arrencada amb atenció meticulosa.

A més, proporcionem un suport continu i personalitzat per garantir una transició sense problemes i maximitzar el rendiment de la solució implementada. Estem compromesos a estar al teu costat a cada pas del camí, brindant-te la tranquil·litat i confiança que necessites per assolir l'èxit.