Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

LogiCommerce, la plataforma de comerç electrònic Headless que proporciona tecnologia avançada a mitjanes i grans empreses, aconsegueix reunir a més de 400 professionals del sector a Barcelona el passat 17 d'abril. 

En el seu segon any de celebració, LogiCommerce Connect ha estat un gran èxit gràcies a la reunió de més de 40 experts i professionals del món de l'eCommerce, que van compartir experiències, coneixements i estratègies de casos reals sobre projectes relacionats amb el comerç electrònic. 

ACTIUM Digital també va estar col·laborant amb una ponència sobre el nostre projecte d'Ivan Jewelry: “eCommerce B2B Integrado con SAP Business One: El caso de éxito de Ivan Jewelry”.
 

eCommerce B2B Integrat amb SAP

 

eCommerce B2B Integrat amb SAP

 

eCommerce B2B Integrat amb SAP

 

 
En un sol dia, els assistents van poder-se submergir en les últimes tendències i pràctiques incloent sessions sobre SEO, marketing automation, B2B i l'era cookieless, entre moltes altres temàtiques clau per a entendre el futur del comerç electrònic. A més de gaudir d'un ambient relaxat i festiu amb desdejuni, menjar i un aperitiu after-event amenitzat per un DJ, en finalitzar les ponències es va habilitar un espai de networking perquè tots els assistents es poguessin relacionar propiciant noves idees de negoci, oportunitats i possibles col·laboracions. 

Esperem que amb aquest gran èxit, tinguem pròximament una tercera celebració de LogiCommerce Connect.

 

Compartir:

Solució relacionada