Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'esdeveniment dirigit al sector eCommerce organizat per LogiCommerce

LogiCommerce, la pionera plataforma de comerç electrònic Headless, es prepara per la segona edició de LogiCommerce Connect el proper dimecres 17 d'abril a Barcelona.

Després de l'èxit de la primera edició el passat octubre, amb més de 400 assistents, aquest esdeveniment està dissenyat exclusivament per a professionals d'eCommerce i màrqueting digital, incloent CEO's, eCommerce Managers, Digital Managers, CMO's, i Màrqueting Managers, entre altres.

Amb una agenda molt completa, LogiCommerce Connect reunirà a més de 40 ponents líders en la indústria, disposats a compartir les seves estratègies i insights a través de 16 ponències, 13 masterclasses i 4 taules rodones. L'esdeveniment s'organitzarà en quatre sales temàtiques dedicades a Innovació i tecnologia, Màrqueting Digital, Estratègies de negoci, i eCommerce B2B i B2C.

Un sol dia que permetrà als assistents submergir-se en les últimes tendències i pràctiques incloent sessions sobre SEU, màrqueting automation, B2B i l'era cookieless, entre moltes altres temàtiques clau per a entendre el futur del comerç electrònic.

Nosaltres serem allí per a presentar una ponència a les 16:30h sobre “eCommerce B2B Integrat amb SAP Business One: El cas d'èxit d'Ivan Jewelery”.

També hi haurà altres grans marques com Amazon Web Services, Trilogi, Miravia, Reskyt, MUNIC, CASAS, i KARTOX, entre altres, donant pas a un escenari molt divers i enriquidor.

L'objectiu principal de LogiCommerce Connect és connectar persones, idees i oportunitats en un espai ideal per al networking. Els assistents també podran gaudir d'un ambient relaxat i festiu amb desdejuni, menjar i un aperitiu after-event amenitzat per un DJ. A més, enguany l'esdeveniment inclourà IMPROSHOW de la mà de Planeta Impro.

ls tiquets ja estan disponibles i concedeix accés complet a les sessions, àrea de networking, menjars i entreteniment post-esdeveniment. Per a més informació i adquisició d'entrades, si us plau visita: https://logicommerceconnect.com/

Si ets una marca/retailer i vols assistir a l'esdeveniment, contacta'ns per a obtenir la teva entrada gratuïta.

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada