Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Catalunya s’ha consolidat com una economia competitiva en un entorn global. Aquest fet ha estat possible gràcies al seu caràcter emprenedor i a la seva aposta per la internacionalització i la innovació, impulsada per un sector industrial sòlid.

En aquests moments és de vital importància que les empreses facin front als reptes derivats de la indústria 4.0 que està transformant els sectors i models de negoci a una velocitat mai abans vista. I per a poder-ho aconseguir, la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, llança uns ajuts anomenats cupons Indústria 4.0 que pretenen ajudar a la transformació digital de les PIMES catalanes.

 

Què són els cupons a la innovació i els cupons indústria 4.0 d’ACCIÓ?

La convocatòria 2020 és oberta des d’ara i fins al 17 de novembre de 2020 o bé fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària dels ajuts. Per tant, totes les PIMES (petites o mitjanes empreses) amb establiment operatiu a Catalunya i un mínim de quatre anys de vida poden realitzar la seva sol·licitud de cupons a la Innovació i els cupons a la Indústria 4.0 emesos per ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

ACCIÓ cada any llança uns ajuts per impulsar la innovació a les empreses, aquest any 2020, les subvencions repartides seran fins a un màxim de 2 milions d’euros.

Pots consultar la normativa (Resolució EMC/1738/2020, de 16 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2020 dels ajuts dels cupons a la competitivitat empresarial), la documentació necessària i tota la informació relativa a aquests ajuts per a PIMES a la web següent: https://www.accio.gencat.cat/ca/inici

En aquest enllaç et deixem la fitxa informativa dels cupons indústria 4.0.

 

ACTIUM Digital, proveïdor acreditat d’ACCIÓ

A ACTIUM Digital som proveïdors acreditats per ACCIÓ i disposem d’un especialista que recolza tècnicament als clients per preparar i registrar correctament els tràmits necessaris per a sol·licitar l’ajut per a PIMES. Vols parlar amb ell? Contacta-hi ara!

Si la teva PIME resulta ser beneficiaria d’aquests cupons, tindràs un descompte econòmic directe que podràs bescanviar per un dels nostres serveis experts d’innovació. Els projectes subvencionats es podran executar entre l’1 de gener de 2020 i el 30 de novembre de 2021.

 

Valor dels cupons d’indústria 4.0, edició 2020

Els cupons indústria 4.0 t'ajuden a innovar en els teus productes i processos, alhora que pots establir col·laboracions estratègiques pel teu negoci. Aquest any, les ajudes es divideixen en dos blocs:

  1. Cupó diagnosi indústria 4.0: d’una dotació de fins a 8.000,00€, en serveis relacionats en diagnosi o consultoria en identificació d’oportunitats de millora que ajudin a les PIMES a incorporar noves tecnologies i a fer un canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0 amb l’establiment de plans de transformació.

 

  1. Cupó implantació indústria 4.0: d’una dotació de fins a 20.000,00€, en serveis relacionats en implantació de productes per a la transformació digital de la teva empresa.

 

Si la teva empresa és una PIME amb més de 4 anys d’antiguitat i la seva seu és a Catalunya, no deixis escapar aquesta oportunitat per a impulsar la transformació digital a l’empresa.

 

És important saber que els cupons es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen exhaurir-se en poc temps. Així que no deixis passar l’oportunitat i afanya’t.

Si desitges contactar amb nosaltres pots fer-ho a través del correu electrònic [email protected] o bé trucant al 902 109 120 i un dels nostres consultors especialistes t’ajudarà a aconseguir l’ajuda. Aprofita i no et quedis endarrere, digitalitzat ara amb els cupons Indústria 4.0!

Compartir: