Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a digital@actiumdigital.es si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

ACTIUM Digital dissenya i desenvolupa el Web d’Àger Aventura’t

Estem feliços de poder anunciar que l’equip d’ACTIUM Digital ha estat l’encarregat del disseny i el desenvolupament de la nova web d’Àger Aventura’t, referents en activitats d’aventura com salts en parapent i viatges en kayak, entre altres, a la zona d’Àger. Aquesta nova pàgina web creada amb Drupal inclou el desenvolupament d’un sistema de reserves d’activitats fet a mida i adaptat a les necessitats específiques d’Àger Aventura’t.

 

Projecte web amb un sistema de reserves online a mida

Des d’Àger Aventura’t tenien uns objectius concrets que volien complir amb la nova pàgina web: disposar d’un catàleg complet online de les seves activitats i d’un sistema de reserves online a mida que inclogués el pagament amb Visa, el control de disponibilitat en temps real, les reserves per dia, hora i torns horaris, i fins i tot, que permetés gestionar la facturació i les devolucions.

El nou sistema de reserves que hem desenvolupat a mesura ha estat un èxit: en les primeres hores des de la publicació de la nova Web va haver-hi més de 50 reserves!

Sistema de reserves fet a mida

La pàgina web d’Àger Aventura’t està formada per sis apartats de continguts que es poden visualitzar des del menú superior:

  • Qui som: on apareix informació i fotos de totes les persones de l’equip.
  • Activitats: un catàleg de totes les seves activitats on apareix des de la descripció de l’activitat, els requisits necessaris per a dur-la a terme, el punt de trobada, el preu, els horaris i algunes imatges perquè els clients puguin saber exactament de què es tracta. Àger Aventura’t ofereix excursions amb kayak i vaixell per Mont-rebei, amb kayak i a peu per Mont-rebei, vols amb parapent biplaça, rutes en catamarà o amb barca pel Congost de Mont-rebei i la Muralla de Finestres i el lloguer de kayaks per a descobrir l’embassament de Canelles de forma autònoma.
  • Llistat de preus: per a facilitar la informació als clients, des del menú superior, s’ha habilitat un apartat de “llistat de preus”, on es pot veure ràpidament el cost de totes les activitats amb un sol cop d’ull.
  • Blog: una secció totalment editable que permet afegir nous articles amb imatges i text. Et recomanem que visitis aquest apartat, ja que inclou informació molt interessant de la fauna i la flora de la zona d’Àger.
  • Contacte: un apartat amb un mapa de localització i un formulari de contacte per tal que els clients puguin fer qualsevol consulta a l’equip d’Àger Aventura’t.

El disseny de la pàgina web és responsive, s’ha treballat d’aquesta manera perquè es pogués adaptar a qualsevol dispositiu i que la navegació fos fàcil, ràpida i intuïtiva tant des d’un dispositiu mòbil com des d’una tauleta o d’un ordinador.

 

Tecnologia de la pàgina web d'Àger Aventura’t

Per a la gestió de continguts s’ha utilitzat el CMS Drupal, un gestor de codi obert en la seva última versió que permet gestionar la informació i mantenir-la actualitzada de forma autònoma sense intervenció de tercers.

Pel Front-end s’ha utilitzat el framework Zurb Foundation en la seva última versió per la seva capacitat de dissenys responsives compatibles amb tots els dispositius i pel fet que garanteix l’accessibilitat. A més, permet l’ús de codi semàntic i és compatible amb la tecnologia Mobile First. El codi utilitzat segueix els estàndards HTML 5, CSS 3 i JavaScript, utilitzant llibreries tipus jQuery.

El projecte web d’Àger Aventura’t s’allotja en un servidor Cloud de Microsoft Azure. L’emmagatzemament als servidors de Microsoft Azure garanteix l’accés a la informació en tot moment i des de qualsevol lloc, de forma ràpida, òptima i segura.

 

Des d’ACTIUM Digital by SEMIC volem agrair a Àger Aventura’t la seva confiança dipositada en el nostre equip en la creació d’aquest projecte web. I esperem seguir sent el seu partner tecnològic de confiança per a futurs projectes d'innovació i transformació digital.

Compartir:

Solució relacionada